Skicka blommor till USA

Att skicka en blomma kan vara en av de enklaste och mest uppskattade gåvorna du kan ge. Men hur gör man om den man vill visa sin uppskattning bor i USA? Nedan redogör vi för vad du bör tänka på när du beställer blommor till USA. Vi går även igenom vilka svenska blomsterbud som levererar blommor och andra gåvor till USA.

Om du vill uppmärksamma någon som du bryr dig om, och som bor i USA, kan ett blombud vara en bra idé. En blomma är alltid uppskattad, även av den som kanske vänligen bett om att slippa presenter. Din mamma, syster, bästis eller älskling, de allra flesta känner sig speciella och uppskattade då de får ett blombud.

Istället för att leta upp ett amerikanskt blombud som du inte känner till kan du istället använda dig av svenska pålitliga ombud. I dagsläget erbjuder Interflora, Euroflorist och Flowerhouse leverans direkt till dörren i USA. De kan förmedla din beställning minst lika snabbt som de amerikanska ombuden eftersom de samarbetar med landsomfattande nätverk av florister i USA. Eftersom alla leveranser utgår från landet, och till och med staden, där mottagaren är så kan du alltid räkna med att blommorna är fina och fräscha vid leverans. Detta innebär även att det ofta är möjligt att skicka med andra små gåvor som choklad, nallar eller ballonger.

Vad som skiljer ombuden åt när det gäller leveranser till USA är främst till vilka städer du kan skicka ditt blombud samt hur stort utbudet är. EuroFlorist har samarbete med florister i hela USA och är således ett bra alternativet för dig som vill skicka blombud till någon som inte bor i någon av de större städerna. Du kan välja mellan ett flertal olika buketter som kan levereras samma dag. Med Interflora kan du beställa blombud till New York, Los Angeles, Washington DC, Chicago eller Dallas med leverans samma dag. Fördelen med Interflora är att de har ett stort utbud av alternativ där du kan välja bland buketter, växter, korgar och kransar. Flowerhouse erbjuder ett annat upplägg där du istället för att välja mellan färdiga buketter endast väljer en storlek samt skriver in dina önskade färger och stil. Floristerna plockar sedan ihop en bukett utifrån dina önskemål, säsong och tillgång. Även här kan du få din leverans levererad samma dag till samtliga städer i USA. Flowerhouse erbjuder dessutom 100% nöjd kundgaranti.

Det som du främst bör tänka på när du skickar blommor till USA är vilka villkor som gäller. Kontrollera exempelvis om landets leveransavgift ingår i priset samt om det tillkommer en förmedlingsavgift för utlandsbeställningar eller inte.