Påskblommor

Nu är det snart påsk så varför inte passa på och skicka påskhälsningar i form av blommor till någon som du tycker om? Eller ännu bättre, om du är bjuden på påskmiddag är det en fin gest att skicka blommor till värden eller värdinnan dagen innan du kommer.

Påsken är årets första blomstertid och brukar i synnerhet präglas av påskliljor och tulpaner. Under påsk är det gula blommor som gäller, gärna tillsammans med vide och blommor i kompletterande färger som lila, vitt, orange eller blått. En blombukett i påskens färger för också tankarna direkt till våren och framkallar vårkänslor med sin blomsterdoft och sina färger.

Det är inte bara kul att få påskhälsningar i form av blommor, påskblommor är också ett bra sätt att pryda ett påskbord med. Ett blomsterarrangemang i påskens färger blir en vacker mittplacering på ett uppdukat bord och förhöjer upplevelsen vilket kommer att uppskattas av gästerna.

Nästan alla blombud erbjuder påskblommor som du kan skicka över hela Sverige. Det är dock viktigt att du skickar blommorna innan långfredagen eftersom få bud levererar under röda dagar. Här på skicka-blommor.nu hittar du blombud som skickar över hela Sverige. Mer än hälften av blombuden levererar också blommorna under samma dag om du beställer på morgonen under en vardag.

Påskblommor med gåva

Hos flera blombud kan du också skicka med en gåva till dina påskblommor. Det är ofta väldigt uppskattat att få t.ex. en chokladask tillsammans med blommorna. Detta kan vara ett bra alternativ om du vill skicka en hälsning till någon som du inte har möjlighet att träffa. Det kostar oftast inte heller särskilt mycket mer att skicka blommor med choklad eller annan gåva.

Påskblommor från olika blombud

Här nedan kan du jämföra påskblommor från Sveriges största blombud. Detta gör att du har erbjudanden från de största blombuden samlade på ett ställe och behöver inte leta på respektive sida.